Ми у Facebook
16.04.2014, 14:00

На кордоні з Росією затримали донеччан з листівками із закликом до сепаратизму

Двох жителів Донецької області затримали учора прикордонники Харківського загону. Українці перетинали кордон у пункті пропуску «Гоптівка», що на українсько-російському кордоні.
Водій та пасажир подали на перевірку паспорти громадян України. Однак, виходячи з аналізу ризиків, з метою припинення можливої протиправної діяльності, недопущення незаконного переміщення через державний кордон заборонених предметів, прикордонники відділу «Дергачі» вирішили перевірити не тільки документи, а й автомобіль «Пежо», яким вони їхали, повідомили у державній прикордонній службі України. Як виявилося згодом, не дарма.

Операція "антитерор" у Донецькій області почалася - Турчинов

Прикордонно-митна оглядова група знайшла в салоні авто агітаційні листівки із закликом до проведення сепаратистської діяльності в місті Донецьк, зошит для навчання із записами номерів телефонів осіб радикально налаштованих угруповань, пропуск «Совета Донецкой Народной Республики», лист із підписами громадян України про вимогу проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою та іншу сепаратистську документацію.

Сепаратистський заколот. Гарячі точки на сході України ІНФОГРАФІКА

Куди, з якою метою та за чиєю вказівкою їхали провокатори - встановлюватимуть співробітники СБУ та МВС.

Кур’єри везли майже 2 мільйони гривень для проплати антиукраїнських мітингів





На правах реклами