Ми у Facebook
17.04.2014, 09:03

Рівне: жителі будинку не хочуть, щоб у їхньому підвалі жили безхатченки

На вулиці Кавказькій, 15 у Рівному поблизу центру зайнятості працює притулок для безхатченків. Організований він на кошти благодійників та спонсорів. Але мешканці будинку проти такого сусідства.
Останнім часом на адресу міського голови почали надходити скарги від мешканців будинку, у підвалі якого розмістився притулок. Останні пояснюють – сусідство з безхатьками часто-густо стає для них нестерпним випробуванням. Передусім, через аморальну поведінку деяких поселенців притулку, і їх тут понад вісімдесят чоловік.



Рівненський суд засудив голову РДА за хабар на 8 років

Засновник благодійного фонду "Відвага" Сано Гукасян, у свою чергу, спростовує нарікання від жильців будинку.

За словами міського голови Володимира Хомка, у цій ситуації він не може ігнорувати обґрунтовані скарги мешканців будинку, тому найімовірнішим способом вирішення проблеми буде глибоке вивчення проблеми, а в перспективі - відселення притулку в інше приміщення, де б сусідство з контингентом притулку не створювало незручностей оточуючим, - повідомляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Рівне: відбувся перерахунок житлових субсидій

Відтак, у мешканців настане спокій, а безхатченки не опиняться на вулиці. Але, знову ж таки, питання буде досконало вивчатись.





На правах реклами