Ми у Facebook
17.04.2014, 14:00

Про отримання вищої освіти за кордоном у програмі «Ранкова кава» [+Фото]

Вже зовсім згодом багато випускників Рівненщини стануть абітурієнтами та будуть стояти перед непростим вибором: який вищий навчальний заклад та яку спеціальність обрати. Тому новим гостем програми "Ранкова кава" стала керівник Центру європейської освіти Леся Матушевська.
У новому випуску програми «Ранкова кава» керівник Центру європейської освіти розповість про нові можливості для рівненських абітурієнтів. Адже вже зовсім згодом багато випускників Рівненщини стануть абітурієнтами та будуть стояти перед непростим вибором: який вищий навчальний заклад та яку спеціальність обрати.

Хто стане новим гостем "Ранкової кави"?

А поспілкувалися ми про це з фахівцем з вищої освіти, керівником Центру європейської освіти Лесею МАТУШЕВСЬКОЮ — саме вона стала черговою учасницею проекту "ОГО" "Ранкова кава".

Про те, чому формується тенденція, що чимало абітурієнтів обирають навчання саме за кордоном, як абітурієнту обрати з цього широкого спектру ВНЗів, навчання в яких країнах світу користується найбільшою популярністю? Про це та ще багато іншого у третьому випуску програми "Ранкова кава". Гість програми - Леся Матушевська.

"Ранкова кава": гість Ольга Лук'янова [Фото+Відео]





На правах реклами