Ми у Facebook
17.04.2014, 12:09

Путін проводить «пряму лінію» з народом: Україна зрозуміє, чому ми забрали Крим [+Відео]

Росія ніколи не планувала анексувати Крим, але загрози щодо російськомовного населення були абсолютно конкретними, заявив президент Росії Володимир Путін. Також Путін вперше публічно визнав, що "зелені чоловічки" в Криму - це російські військові


Що розказав Янукович на прес-конференції у Ростові-на-Дону 2 квітня [+Відео]



Президент РФ Володимир Путін вперше публічно визнав, що "зелені чоловічки" в Криму - це російські військові. Про це він сказав під час прямої лінії, пише Українська правда.

Так, йому було поставлено питання, хто ж були насправді "зелені чоловічки".

"У розмовах з іноземними колегами я і не приховував, що наше завдання полягало у тому, щоб забезпечити вільне волевиявлення кримчан. Тому ми повинні були вжити необхідних заходів, щоб події не розвивалися так, як вони сьогодні розвиваються в південно-східній частині України", - сказав Путін.

За його словами, російські військові повинні були захистити населення Криму.

"Щоб не було танків, щоб не було бойових підрозділів націоналістів і людей з крайніми поглядами і добре озброєних автоматичною зброєю", - заявив він.

Путін вперше публічно визнав, що в Криму знаходилися російські військові.

"Тому за спиною сил самооборони Криму звичайно стали наші військовослужбовці. Вони діяли дуже коректно, але рішуче і професійно", - заявив Путін.

Господар Кремля запевнив, що "по-іншому провести референдум відкрито, чесно, гідно і допомогти людям висловити свою думку було неможливо".





На правах реклами