Ми у Facebook
17.04.2014, 18:41

Благодійний Марафон «З вірою в майбутнє»: Рівнянин Сашко мріє стати Олімпійським чемпіоном

З 28 квітня по 8 травня 2014 року у Рівненському відбудеться ХІХ традиційний Благодійний Марафон – 2014 «З вірою в майбутнє». Цей захід надає можливості реалізації творчих надбань дитини. Однією з учасниць марафону цього року стала Красновська Діана.
Ще одни учасником марафону став Шаблій Олександр. Хлопець розповідає про себе:

"Я вихованець Школи східних єдиноборств Рівненського міського Палацу дітей та ­молоді, займаюся спортом вже більше 10 років. Надихнули мене займатися спортом мої рідні.

За півтора року тренувань я досяг максимального результату: спочатку бронзовий призер у 2013р., а у 2014 р. срібний призер України серед спортсменів з вадами зору. Також срібний призер у командній першості 2013 р. на чемпіонаті Європи в Угорщині, м. Егер. І це тільки початок. Стати Олімпійським чемпіоном –моя мрія! Я вибрав дзюдо!"

Афіша: У Рівному відбудеться Благодійний марафон 2014 + ПРОГРАМА ЗАХОДІВ



Благодійний Марафон «З вірою в майбутнє»: Рівнянка Діана обожнює кінний спорт

ХІХ Благодійний марафон – 2014 – це ще і адресна підтримка 3-х дітей з РНРЦ «Особлива дитина»: Цюзь Дарії, Гурського Олександра, Федорова Богдана, 2-х дітей з центру РПРСА «Пагінець»: Джус Даниїла, Целюк Наталії, а також дітей онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні.

Саме з вірою в майбутнє будуть творити діти, молодь та весь колектив ПДМу під час Благодійного Марафону, щоб здійснити мрії та сподівання дітей. Це об’єднає всіх заради спільної мети!

Організатори сподіваються, що і в цьому році Благодійний Марафон об’єднає милосердних та шляхетних людей, стане святом музики, танцю, пісні, краси та дружньої підтримки.





На правах реклами