Ми у Facebook
18.04.2014, 14:26

ДАІ запровадила нові бланки водійських посвідчень

Нові зразки бланків свідоцтв про реєстрацію та посвідчень водія вже вступили в дію. Дане введення забезпечить більш якісний захист документів та практично унеможливить їх підробку. У рази збільшиться термін їх використання.
Але вже виникли деякі проблеми по дефіциту в центрах надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів.

Як повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, департамент ДАІ за останні дні отримав досить багато звернень від громадян з проханням пояснити ситуацію, що склалася.

Начальник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко зазначає, що громадянам турбуватися не варто. Керівництво Департаменту ДАІ прийняло рішення на час перехідного періоду забезпечити видачу тимчасових реєстраційних талонів та талонів на право керування транспортними засобами.

Тож всі, хто звернеться у цей період до центрів надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, отримають документи, що дозволять використовувати та керувати транспортними засобами. Керівництво ДАІ України звертається до громадян з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей.





На правах реклами