Ми у Facebook
20.04.2014, 12:27

Рівненщина: у колонію не пропустили... ананаси [+Фото]

Тому що вони виявились... заспиртованими.
Ананаси в спирті привезла з собою громадянка для знайомого, який відбуває покарання в Полицькій виправній колонії №76. Проте поласувати заспиртованими фруктами не вдалося.

Рівненщина: у банці з медом знайшли... наркотики

«В кімнаті для проведення обшуку було проведено контрольний огляд передачі в якій було виявлено та вилучено 12 консервних банок з ананасами, масою 850 грам кожна, заповнені спиртоутримуючою речовиною, в загальному об'ємі 2,5 літрів», - повідомив начальник установи Володимир Каламбет.

На Рівненщині для засуджених відкрили молитовну кімнату

Як повідомили з прес-служби Управління Державної пенітенціарної служби України у Рівненській області, вилучену речовину працівники колонії відправили на експертизу, а на громадянку відтепер чекає адміністративна відповідальність.

Рівненщина: рятувальники змивали пальне з дороги



Прокурора Рівненщини просять розібратися зі смертю трьох людей [+Фото]

До слова, як зазначає "Високий вал", за передачу до місць позбавлення волі заборонених предметів (зокрема, і спиртних напоїв) настає адміністративна відповідальність (ст. 188 КУпАП, яка передбачає штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією заборонених предметів). За передачу наркотиків – кримінальна (ст. 307 ККУ, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років).





На правах реклами