Ми у Facebook
20.04.2014, 19:43

Лісами України керуватиме "свободівець"

Віднедавна у Державного агентства лісових ресурсів України - новий керівник. До призначення на посаду він був народним депутатом від ВО "Свобода". Більше про нового головного лісівника України - дізнайтесь далі!
Отже, новий голова Держагентства лісових ресурсів України - Валерій Черняков, уродженець Закарпаття. Народився він у 1966 році, в 1982-му закінчив Турійську середню школу, у 1982–1986 роках навчався у Шацькому лісному технікумі. В 1994 році закінчив Український державний лісотехнічний університет за спеціальністю «інженер лісового господарства». У 2002 році закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «юрист».

Державне агентство земельних ресурсів очолив "свободівець"

У 1986 році Валерій Черняков був направлений в Дніпровсько-тетерівське державне лісомисливське господарство на посаду єгеря Сухолуцького спецлісництва. В період з травня 1986 до червня 1988 року проходив військову службу. З 1988 до 1991 року працював лісником Турійського міжколгоспного лісгоспу. З 1991 до 2001 року був інструктором Волинського об'єднання східних єдиноборств. З 2003 до 2004 року працював в Турійському лісгоспі. На час виборів-2012 Валерій Черняков — директор ПП «Євросервіс-Любомль».

Рівнянин Юрій Луценко отримав посаду в Адміністрації Президента

Ще на початку 90-х Валерій Черняков був головою Ковельської міської організації Соціал-національної партії України (попередника ВО «Свобода»). В 1998 році був заступником голови Волинської обласної організації. Є головою контрольно-ревізійної комісії партії. В 2009 році очолив Полтавську обласну організацію ВО «Свобода». На парламентські вибори у 2006 році Валерій Черняков також йшов у списках ВО «Свобода» під тим же номером 22. Однак тоді партія не пройшла до парламенту. На парламентських виборах 2012 року пройшов у Верховну Раду за списком ВО «Свобода» (№ 22 у списку). У Верховній Раді став членом депутатської фракції ВО «Свобода» та головою підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Микола Щирук очолить міліцію Рівненщини: перші коментарі нового призначення [+Фото]

До слова, керівником "лісового" відомства України кілька років тому був і рівнянин - у той час нинішнє Державне агентство лісових ресурсів мало назву Державний комітет лісового господарства України. У березні-груні 2010 року його очолював Микола Шершун - багаторічний генеральний директор об'єднання "Рівнеліс", народний депутат України кількох скликань, нині - голова Ради Федерації профспілок Рівненської області.

Колишній головний міліціонер Рівненщини очолить міліцію Київщини

Фото сайту zakarpattya.net.ua





На правах реклами