Ми у Facebook
26.04.2014, 12:13

Довідка Рівного: Як дістатися до кладовища Нове

фото vse.rv.ua

Напередодні поминальних днів у багатьох рівнян та мешканців Рівненської області виникає потреба добратися громадським транспортом на кладовище Нове, аби підготувати могили до Поминальної неділі.
Завдяки легкому та швидкому пошуку маршрутів громадського транспорту у Довідці Рівного можна дізнатися, як, наприклад, із залізничного вокзалу доїхати до кладовища Нове, що у Рівному на вулиці Енергетиків.

Для цього скористайтесь новим сервісом у Довідці Рівного. Транспорт на порталі OGO.ua. Тут треба вказати пункти звідки і куди ви маєте доїхати, і система запропонує найшвидший маршрут. Ви дізнаєтесь, яка маршрутка вам підходить, скільки часу ви будете у дорозі та скільки коштує проїзд.

Якого числа батьківський день і що це таке?

Від залізничного вокзалу до кладовища Нове найкоротший і найдешевший шлях, до того ж без пересадки, буде маршртукою №33. Цей маршрут може стати у нагоді, якщо ви їдете не із залізничного вокзалу, а з центру або центрального автовокзалу.
В дорозі: 23 хв. Вартість: 2 грн. Відстань: 7.6 км.




Другий варіант - це проїхати тролейбусом №3 до тролейбусного управління на вул. Д.Галицького і пересісти на маршрутку №30.
В дорозі: 27 хв. Вартість: 3.5 грн. Відстань: 7.9 км.



Коли на кладовищах Рівного пройдуть поминальні дні?

Іще один із варіантів це доїхати маршруткою №64 до вул. Курчатова і пересісти на маршрутне таксі №30.
В дорозі: 24 хв. Вартість: 4 грн. Відстань: 7.9 км.








На правах реклами