Ми у Facebook
22.04.2014, 08:26

Гороскоп кохання для рівнянок з 21 квітня по 27 квітня

Не сплутайте закоханість і дружні стосунки!
Овен

Навіть якщо на цьому тижні вам буде щось дуже не подобатися в поведінці коханої людини, не варто доводити справу до сварки. Зараз з вашого боку просто необхідні розумні дії, постарайтеся нейтралізувати обстановку, щоб потім не шкодувати про згаяний шанс уникнути серйозної розовки.

Телець

Постарайтеся в ці дні зберігати рівність у відносинах, не прагніть тиснути на кохану людину, доводячи, що ви головна, це може викликати абсолютно непотрібні ускладнення. У четвер можливі тривалі і безплідні з'ясування стосунків.

Близнюки

У любові ніяких особливих змін поки що не передбачається. Але якщо ви втомилися від самотності, задумайтеся, що у вашому житті необхідно змінити, і чи не занадто багато часу ви проводите на роботі. Спробуйте відвідати незвичні для вас місця, в яких ви ще ніколи раніше не бували, і придивіться уважніше до колег по роботі.

Рак

Постарайтеся вибудувати свої плани на цьому тижні таким чином, щоб вони враховували плани коханої людини, знайдіть можливість для більш частого і повного спілкування з нею. Може, має сенс поговорити з коханим про спільні проекти на найближче майбутнє. У п'ятницю влаштуйте романтичну вечерю при свічках.

Лев

Постарайтеся розібратися в своїх уподобаннях, пора б уже перестати плутати закоханість і дружні стосунки. Перш ніж щось говорити, задумайтеся, чи не вкладаєте ви в свої слова образливий для іншої людини сенс. Ваша екстравагантність на цьому тижні повинна мати певну межу, не доводьте ситуацію до фарсу.

Діва

Ваші стосунки з коханою людиною починають зараз поступово розвиватися, залишилося визначитися, в який бік. Тим не менш, не квапте події, інакше можете втратити удачу. Вівторок і четвер будуть сприятливі для зустрічей і побачень. Субота стане тим днем, коли можна зважитися на серйозний крок.

Терези

Навіть якщо ви трохи посварилися, не біда, зробіть у найближчі дні несподіваний подарунок коханій людині, і Він все вам вибачить і забуде. П'ятниця і субота будуть прекрасним часом для незабутніх романтичних побачень.

Скорпіон

На цьому тижні ви навряд чи будете нудьгувати і не дозволите це зробити коханій людині. У середині тижня не виключено бурхливе з'ясування відносин, яке, на жаль, не додасть взаєморозуміння. Спробуйте зробити крок до перемир'я ввечері в п'ятницю.

Стрілець

У ваших стосунках повинні статися позитивні зміни, і ви відчуєте це тим швидше, чим раніше відмовитеся від помилок, в які були занурені останні дні. Все це принесе вам упевненість, що ви зовсім не самотні, а кохані і бажані.

Козеріг

Ревнощі - не найкращий ваш союзник, і якщо вам здається, що кохана людина приділяє вам занадто мало уваги, то постарайтеся згадати, що завантаженість на роботі не дозволяє коханому втілити свої бажання в життя. Час розставить все по своїх місцях, тому не поспішайте з категоричними висновками. Четвер - вдалий день для побачень і зустрічей.

Водолій

В особистих стосунках зараз можливий спад і холодність, буде складно зрозуміти, чого саме ви домагаєтеся один від одного. Рідкісні нетривалі зустрічі можуть поставити крапку у ваших відносинах, а можуть стати тимчасовим затишшям перед новим яскравим сплеском емоцій і почуттів. Все залежатиме від вашого рішення.

Риби

Ваші стосунки на цьому тижні можуть змінитися і почати непомітно для вас двох переростати з дружніх у любовні. Наскільки це стає серйозним, ви обидва відчуєте одночасно і раптово. Не надто затягуйте, але й не поспішайте з ухваленням рішення.

Посмішка дня
Молода астрологіня, бажаючи залучити більше клієнтів, вирішила поєднати астрологію з магією і включила до переліку послуг відворот ВІД СВОГО гороскопу.

Фото з сайту www.rv.org.ua

Дані з сайтів: goroskops.com, beztayn.ru





На правах реклами