Ми у Facebook
22.04.2014, 15:05

Офісні працівники на роботі найбільше полюбляють... пліткувати [ОПИТУВАННЯ]

Згідно опитування, яке провів Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна, 96% співробітників офісів пліткують на роботі. Для невеликих колективів їх кількість досягає 100%.
У кожній другій компанії пліткують постійно. Кожен четвертий пліткує час від часу, і тільки кожен десятий — вкрай рідко. Тільки 4% опитаних зазначили, що не зіштовхуються з плітками й чутками на робочому місці. Цікаво, що в малих колективах у плітки втягнуті всі 100% співробітників.

Цікаво, що в 76% жіночих колективів плітки з’являються постійно, а для чоловічих колективів цей показник складає 50%.

РОБОТА У РІВНОМУ

За даними дослідження Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, представники середніх років найбільш схильні до пліток. Кожен другий пліткар потрапляє до вікової категорії 30-35. Ще 40% пліткарів — 25-29 років. Як бачимо, люди найбільш продуктивного віку більше за інших люблять пліткувати. Найменш схильна пліткувати молодь (18-24) і представники старшого покоління (46-60 років).

Дані були отримані в результаті опитування зареєстрованих користувачів сайту hh.ua, проведеного в лютому 2014 року. В опитуванні брали участь 1480 респондентів із різних регіонів України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ