Ми у Facebook
22.04.2014, 16:21

Кубок міського голови Сарн з баскетболу отримали рівняни

На базі Сарненського будинку дітей та молоді відбувся Відкритий кубок Сарненського міського голови з баскетболу.
Розділити між собою четверте та третє місця випала нагода сарненським баскетбольним командам «Олімп» та «Ветеран-баскет», а за почесне звання кращих змагались «Клесів-бурштин» (Сарни) та «Лавісс» (Рівне).

Диво-велосипед на Рівненщині: "пенні-фартинг" прикрасив Сарни

Розпочались змагання поєдинком між «Олімпом» та «Ветеранами» і з рахунком 110:116 й очевидним невеликим відривом третє місце у турнірній таблиці посіла баскетбольна команда «Ветеран-баскет». Куди прогнозуючими видавались спочатку результати гри між «Клесів-бурштин» та «Лавіссом». Майже півтора тайми сарненська команда впевнено тримала позицію лідера з явним відривом від своїх суперників. Але заключні хвилини гри, а особливо останні шість секунд(!), кардинально змінили результати змагань. Емоції, якими вирував зал не описати словами, адже рахунок йшов не лише на очки, а й нас максимально короткий час. Напружений відрізок кількох секунд визначив переможцем з відривом у одне очко та загальним рахунком 89:90 гостей заходу – рівненську баскетбольну команду «Лавісс».

У Сарнах облаштовують парк Героїв Майдану

За кілька хвилин після того, як на табло зафіксували результат, секретар Сарненської міської ради Ігор М’якішев привітав від імені міського голови Сергія Євтушка переможців гри та подякував усім її учасникам, а також зазначив, що «Спорт - це насамперед боротьба з собою. Він є рятівною силою в нашому світі, над ним як і раніше майорить прапор оптимізму, тут дотримуються правил і поважають супротивника незалежно від того, на чиїй стороні перемога». Також організатори відзначили кращих гравців, а переможцям вручили чемпіонський кубок та іменні грамоти, нагадуючи їм про те, що спортивні баталії цього сезону ще не закінчено.

Джерело: офіційна сторінка Сарненської міської ради





На правах реклами