Ми у Facebook
23.04.2014, 10:46

Благодійний Марафон «З вірою в майбутнє»: Рівнянка Анна - трудолюбива та дружелюбна оптимістка

Із 28 квітня по 8 травня 2014 року у Рівненському Палаці дітей та молоді відбудеться ХІХ традиційний Благодійний Марафон – 2014 «З вірою в майбутнє». Цей захід надає можливості реалізації творчих надбань дитини. Однією з учасниць Марафону цього року стала Анна Ярмолюк.
Анна Ярмолюк - випускниця Школи сучасної хореографії ПДМ. Ось що дівчина розповіла про себе:

"Я, Ярмолюк Анна. Мені 16 років. Моїм життєвим кредо є слова: «Завжди треба займатись тим, що подобається і близько до душі. Треба йти вперед і не здаватися. Найважливіше – це вірити в себе. Якщо ти не віриш в себе, то ніхто інший не повірить». Хочу здобути вищу освіту в галузі хореографії. У житті я трудолюбива, наполеглива, безкомпромісна та дружелюбна. Самостійності й вимогливості до себе я навчилась у Школі сучасної хореографії, випускницею якої я і є цього року. Марафон дає мені можливість надихнути тих, хто тільки хоче розкрити свій талант, і побажати їм впевненості в собі.

Мені подобається ідея благодійності, хочу в майбутньому підтримувати благодійні акції. Навчання в Палаці дітей та молоді допомогло мені розкрити себе як фізично, так і духовно. Палац – це мій другий дім!"

Афіша: У Рівному відбудеться Благодійний марафон 2014 + ПРОГРАМА ЗАХОДІВ



ХІХ Благодійний марафон – 2014 – це ще і адресна підтримка 3-х дітей з РНРЦ «Особлива дитина»: Цюзь Дарії, Гурського Олександра, Федорова Богдана, 2-х дітей з центру РПРСА «Пагінець»: Джус Даниїла, Целюк Наталії, а також дітей онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні.

Саме з вірою в майбутнє будуть творити діти, молодь та весь колектив ПДМу під час Благодійного Марафону, щоб здійснити мрії та сподівання дітей. Це об’єднає всіх заради спільної мети!

Організатори сподіваються, що і в цьому році Благодійний Марафон об’єднає милосердних та шляхетних людей, стане святом музики, танцю, пісні, краси та дружньої підтримки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ