Ми у Facebook
23.04.2014, 10:09

У Рівному пройде акція «Книжкове знайомство»

Сьогодні, 23 квітня, у Рівненському парку ім. Тараса Шевченка відбудеться акція «Книжкове знайомство».
Вперше рівненські активісти спробують об’єднати обмін книгами з психологічними тестами. Організатори обіцюють незабутні враження від знайомства з чудовими людьми та обмін цікавими книгами.

Також ви матимете можливість пізнати себе та оточуючих за допомогою найрізноманітніших психологічних тестів. Невід’ємним доповненням акції стане вуличне чаювання.

Акція відбудеться 23 квітня о 15.00 год. до парку ім. Т.Шевченка (біля фонтану)


Міжнародний поетичний фестиваль завітає у Рівне


Історична довідка:

23 квітня - Всесвітній день книжки і авторського права. ЮНЕСКО обрала цю дату з огляду на її символічність для світової літератури. Традиція святкування Дня книжки народилася у Каталонії, де 23 квітня на День Юрія традиційно дарували троянду за кожну куплену книжку. Сьогодні Всесвітній день книжки святкують у 190 країнах світу в тому числі і в Україні.

23 квітня – Всеукраїнський день психолога. Поява Всеукраїнського дня психолога цілком виправдана, оскільки в Україні психологія є однією з ключових наук. Сьогодні психологи працюють не тільки в медустановах, а й у навчальних закладах, оскільки рішення психологічних проблем людини вважається базовим у процесі її особистісного становлення. Всеукраїнський день психолога — це привід сказати «дякую» людям, які розділяють чужі проблеми, горе і радості, а також допомагають іншим знаходити себе в цьому житті.





На правах реклами