Ми у Facebook
23.04.2014, 16:42

Благодійний Марафон «З вірою в майбутнє»: Рівнянка Христина мріє знайти правильний життєвий шлях

Із 28 квітня по 8 травня 2014 року у Рівненському Палаці дітей та молоді відбудеться ХІХ традиційний Благодійний Марафон – 2014 «З вірою в майбутнє». Цей захід надає можливості реалізації творчих надбань дитини. Однією з учасниць Марафону цього року стала Христина Іванців.
Христина Іванців - Школи образотворчого мистецтва Рівненського міського палацу дітей та молоді. Ось що дівчина розповіла про себе:

"З раннього дитинства мене захоплювали звичайні чудеса природи: політ птахів, палаючий вогонь, жвавий потік води, розмаїття квітів. Завжди хотілося бути частиною цього, тому весь час я старалася відтворювати свої враження на папері, де також втілювалися усі мої мрії, переживання, думки.

Мене заворожував не лише результат, але й сам процес: як граційно лінія то розширюється, то звужується, як колір плавно змінює відтінок та тон, як легкий доторк пензля залишає по собі насичений мазок фарб.

У подальшому житті я сподіваюсь, що завжди зможу врятуватись від негараздів, які підкидатиме мені доля, зможу знайти правильний життєвий шлях, зробити правильний вибір. І тільки через те, що я Малюю!"

Афіша: У Рівному відбудеться Благодійний марафон 2014 + ПРОГРАМА ЗАХОДІВ



ХІХ Благодійний марафон – 2014 – це ще і адресна підтримка 3-х дітей з РНРЦ «Особлива дитина»: Цюзь Дарії, Гурського Олександра, Федорова Богдана, 2-х дітей з центру РПРСА «Пагінець»: Джус Даниїла, Целюк Наталії, а також дітей онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні.

Саме з вірою в майбутнє будуть творити діти, молодь та весь колектив ПДМу під час Благодійного Марафону, щоб здійснити мрії та сподівання дітей. Це об’єднає всіх заради спільної мети!

Організатори сподіваються, що і в цьому році Благодійний Марафон об’єднає милосердних та шляхетних людей, стане святом музики, танцю, пісні, краси та дружньої підтримки.





На правах реклами