Ми у Facebook
30.04.2014, 12:15

Чи буде на Рівненщині найкращий будинок 2013 року?

Держбудінспекція України проводить конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України у 2013 році.
Конкурс проводиться вже не вперше. Його метою є сприяння підвищенню якості проектування і будівництва, поширення досвіду із впровадження нових прогресивних технологій, будівельних матеріалів, виробів і конструкцій, вдалих конструктивно-планувальних та архітектурних рішень, популяризації кращих об'єктів житлово-цивільного та промислового призначення, збудованих та прийнятих в експлуатацію у 2013 році в Україні.

Рівненська область: Використання води, надр та землі подорожчало

У конкурсі визначатимуть переможців за 9-ма номінаціями:

1. житлове будівництво;
2. інженерні споруди та об’єкти транспортної інфраструктури;
3. об’єкти соціально-культурної та оздоровчої сфери;
4. промислові підприємства та об’єкти виробничого призначення;
5. адміністративно-офісне та готельне будівництво;
6. об’єкти освіти, виховання та підготовки кадрів;
7. об’єкти сільського будівництва;
8. культові споруди;
9. об’єкти дозвілля та відпочинку.

Матеріали щодо об’єктів, визнаних журі кращими, будуть представлені на виставці в Мінрегіоні, в офіційних виданнях Мінрегіону, на офіційних сайтах Мінрегіону та Держархбудінспекції України, а також можуть бути опубліковані у засобах масової інформації.

Рівненщина може стати першою областю в Україні, де почнуть заощаджувати на опаленні

Із рекомендаціями щодо оформлення матеріалів, які подаються на конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2013 році, можна ознайомитися на сайті державної архітектурно-будівельної інсерції України.

Минулого року Рівненщина отримала два місця у цьому конкурсі, повідомляє "Рівне Вечірнє".

Так, у номінації «Промислові підприємства та об’єкти виробничого призначення» друге місце посіла реконструкція помольного відділення з установкою сепаратора на цементні млини № 4 та № 9 на ПАТ «Волинь-Цемент» у Здолбунові (генеральний проектувальник — ТО СПКБ «Цемент» із Харкова, генеральний підрядник — ТОВ «Промбуд-8» зі Здолбунова.

Друге місце область мала також у номінації «Об’єкти сільського будівництва». Його посіла реконструкція майнового комплексу під елеваторний комплекс на вул. Парковій, 28 у Радивилові (замовник — ТОВ «Радивилівський елеватор», генеральний проектувальник — ТОВ «Транс Строй Комплекс» із Харкова, генеральний підрядник — ТОВ «Фірма «Скорпіон — РП» із Харкова).





На правах реклами