Ми у Facebook
13.05.2014, 15:14

Рівне: якою буде нова вартість проїзду в маршрутках?

Нову вартість проїзду в маршрутках Рівного обговорюють на засіданні Рівненського міськвиконкому 13 травня. Як проголосували члени виконкому за підняття тарифу до 3 гривень?
За пропозицією перевізників, вартість проїзду в маршрутках Рівного мали встановити в розмірі 3 гривні. Нагадаємо, з квітня 2011 до квітня 2014 року рівняни їздили в маршрутках за 2 гривні, а в квітні нинішнього року вартість проїзду було встановлено в розмірі 2 гривні 50 копійок за одну поїздку. Цей тариф почав діяти з 1 травня. Тоді ж міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв повернутись до розгляду питання вартості проїзду в маршрутках за два тижні, що й відбулося нині.

Головним архітектором Рівного став Сергій Семенець + [ДОСЬЄ] [+Фото]

Проте, за пропозицію підняти вартість проїзду до 3 гривень проголосувало лише троє членів виконкому. Отже, рішення не прийнято. Вартість проїзду в маршрутках Рівного залишається 2 гривні 50 копійок.. Проте, це не задовольнило перевізників - вони виступили з вимогою повторно розглянути на засіданні виконкому можливість підняття тарифу до 3 гривень.

У рівненських перевізників вилучать 20 автобусів

Нагадаємо, що напередодні, на громадських слуханнях щодо вартості проїзду у маршрутних таксі Рівного, перевізники заявили про необхідність підняття цін на проїзд у місті до 3 гривень (для школярів - до 2 гривень).



Рівненські перевізники: Проїзд для дорослих - 3 грн, а для школярів - 2 грн





На правах реклами