Ми у Facebook
14.05.2014, 11:03

Випускний 2014: модні тренди вечірніх суконь [+Фото]

Напередодні найважливішого вечора для кожної школярки підібрати ідеальну випускну сукню не так-то просто. Саме тому шукати заповітне вбрання слід уже зараз. Давайте разом розберемося у модних трендах 2014 і визначимо, для яких типів фігур вони підійдуть.
Голлівудський шик
Плаття до підлоги з прикрашеним ліфом або подолом - найпоширеніший варіант серед голлівудських актрис на червоних доріжках. Такі сукні найчастіше зі струмливих тканин, воланів або шифону. Зверніть увагу на зіркові виходи в світ улюблених актрис. Примітно, що такі сукні абсолютно не підійдуть низькорослим дівчатам, адже повністю приховають їхні ніжки і візуально укоротять їх ще більше.









Ретро
Вінтажні вбрання з трапецієподібним подолом дуже популярні зараз. Довжина міді підкреслить ніжки, а розкльошений поділ приховає стегна і зробить акцент на талії. Такий фасон також підійде дівчатам з пишним бюстом, адже створить симетричний силует пісочного годинника.









Пора вибирати плаття на випускний 2014 +ПОРАДИ ДЛЯ ВАШОГО ОБРАЗУ

Коктейльна сукня
Таке вбрання зможе згодитися тобі в майбутньому ще багато разів. Зараз, коли в моді природність, можна сміливо сказати, що вибравши коктейльне плаття, ви не прогадаєте - лаконічний крій, поменше блискіток і паєток, природна зачіска, легкий макіяж, скромні човники кольору нюд на підборах - і ваш образ завершений.











Купити випускну сукню у Рівному

Обтисле вбрання
Лаконічна і відверта сукня може стати вдалим вибором, якщо підкреслити її аксесуарами (масивний браслет на руці + тоненька підвіска, або масивні сережки + каблучка). Недолік такої сукні в тому, що вона підійде тільки струнким дівчатам.





Топ-8 порад рівнянкам: як змусити себе стежити за своєю зовнішністю [Фото+Відео]

Елегантний шлейф
Якщо ви все ж таки зробили вибір на користь сукні до підлоги, замість пишного подолу можна підкреслити свою вишуканість елегантним шлейфом. Такі сукні вигідно підкреслюють фігуру, вони ідеально підійдуть для дівчат, охочих приховати свою надмірну худорлявість у складках суконь. А дівчатам з формами така сукня не підійде, бо довгий звужений шлейф тільки зробить акцент на стегнах.

Купити випускну сукню у Рівному







Рівне: Коли у школах свято випускника?

Бальна сукня
Дуже популярний варіант серед випускниць. Дівчата на останньому дзвонику хочуть виглядати як принцеси, і їх можна зрозуміти, але саме в цьому фасон помилитися найлегше. Масивний і непрактичний поділ з каркасом і драпіруванням можуть зробити вас найпомітнішою на випускному не в найкращому сенсі цього слова. Такі сукні приховають всі принади вашої фігури, а пишнотілим дівчатам тільки додадуть об'єму. Звичайно, є моделі стриманого крою з бальних подолом без каркаса. Якщо ваша ідеальна випускна сукня - бальна, вибирайте саме вбрання без каркасу і без зайвих прикрас на спідниці. А яскравості краще додати у вигляді аксесуарів.











Купити випускну сукню у Рівному





На правах реклами