Ми у Facebook
15.05.2014, 12:42

Рівненщина: через кризу склади деревообробного заводу переповнені

Завод «Свиспан Лімітед» у минулому році сплатив 25 мільйонів податків, а цьогоріч має переповнені склади - через кризову ситуацію в країні.
За словами першого заступника директора «Свиспан Лімітед» Сергія Ступницького, сьогодні склади переповнені готовою продукцією – плитами сирими та ламінованими, які використовують переважно для виготовлення меблів. А все тому, що є певні проблеми з ринками збуту на сході країни.



Ще однією проблемою для деревообробного підприємства стало те, що закрився ринок збуту в азійському регіоні. Тому що транспортування продукції відбувається залізницею через територію Росії, з чим зараз є значні проблеми. Тому підприємство шукає нові ринки, а саме освоюють білоруський та польський.

Рівненщина: завод «Родина» всіма силами намагається втримати ціни на продукцію



- «Свиспан Лімітед» є найпотужнішим у своїй галузі в нашому регіоні, - зазначив під час свого першого візиту на підприємство голова ОДА Сергій Рибачок. - Зараз гостро стоїть питання збуту готової продукції, оскільки, як ми бачили, склади нею переповнені. Це сталося через те, що у нинішній ситуації відпав чималий сектор ринку на сході та півдні країни. Втім, я переконаний, це підприємство повинно працювати, оскільки є бюджетонаповнюючим. Такі поїздки дають можливість безпосередньо на місці краще вивчити проблему, що може підказати ефективні шляхи вирішення».

Рівненські студенти підтримують будівництво на Пагорбі слави

На підприємстві скаржаться на подорожчання газу. Адже саме на ньому донедавна працювало підприємство. Але керівництво знайшло вихід із ситуації, і тепер підприємство майже повністю перейшло з газу на енергію, яку дає спралювання відходів деревини, тобто тирси.





На правах реклами