Ми у Facebook
21.05.2014, 12:35

У галереї «Євро-Арт» відкриється виставка картин молодої рівненської художниці [+Фото]

У п’ятницю, 23 травня, о 16:00 у клубному кафе «Євро-Арт» відбудеться офіційне відкриття виставки молодої рівненської художниці Оксани Лобчук під назвою "Реальність та буденність"
Оксана Лобчук уже знана у мистецьких колах Рівного художниця молодої генерації. Навчалася у 1987-1991 рр. у Рівненській художній школі (викладачі: Анатолій Мартиненко та Микола Горєлов). Нині Оксана здобуває мистецьку освіту в РДГУ. З 2007 року бере активну участь у численних виставках та презентувала рівнянам дві персональні виставки (2010 р., 2012 р.).




Павло Табаков презентував новий лірично-романтичний кліп


Була ініціатором проведення мистецького проекту «Врятуємо замок Клеваня!», в якому взяли участь художники-професіонали та митці-аматори ( Микола Годун, Микола Пашковський, Олег Тищенко, 2011 р.). Її роботи приваблюють колекціонерів і зберігаються в приватних збірках України, Росії, Польщі, Португалії, Ізраїлю та інших країн світу.



В інтернеті запустили віртуальну екскурсію Острозьким замком

Нова персональна виставка живописних робіт презентується в «Євро-Арт». І це важлива подія в житті Оксани. Понад двадцять картин об’єднані у концепцію «Реальність та буденність». Переважають пейзажі та натюрморти, що написані олією на полотні.






На правах реклами