Ми у Facebook
02.06.2014, 18:02

У Львові запрацював дешевий велопрокат для абонентів МТС

У Львові стартує другий сезон Благодійного велопрокату, який проводить
оператор мобільного зв'язку «МТС Україна».
Починаючи з 1 травня, МТС за підтримки Львівської міської ради відкриває новий сезон Благодійного велопрокату, завдяки якому велолюбителі матимуть змогу не лише насолоджуватися прогулянками Львовом, а й допомогти дітям з особливими потребами, якими опікується навчально-реабілітаційний центр «Джерело» (НРЦ «Джерело»). Партнером проекту виступила всеукраїнська мережа veliki.ua.

Усі абоненти МТС за допомогою SMS на короткий номер 2510 зможуть взяти напрокат велосипед за найнижчими в Україні цінами. Так, година катання на велосипеді «від МТС» коштуватиме всього 5 грн, дві години – 8 грн, а три години – 10 грн. Всі виручені кошти компанія спрямує на потреби навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Вперше в Україні Благодійний велопрокат від МТС стартував у Львові минулого року 22 липня і діяв до 1 листопада.





«Львів поставив собі ціль стати містом зручним для велосипедистів. Вже зараз у місті збудовано понад 30 км велошляхів. Ми у цьому заручились підтримкою німецьких колег. Головне зараз – це змінити ставлення мешканців до велосипеда, бо – це не лише гарна розвага, а й екологічно чистий і недорогий засіб пересування, а у випадку велопрокату від МТС – ще й спосіб допомогти дітям з особливими потребами», – зазначив Олег Шмідт, радник міського голови Львова з питань розвитку велосипедної інфраструктури.



Як користуватися велопрокатом від МТС у Львові

Надіслати безкоштовне SMS за номером 2510 з таким текстом (тільки у м. Львові для абонентів «МТС Україна»):
х1 – бронювання на 1 годину (5 грн.);
х2 – бронювання на 2 години (8 грн.);
х3 – бронювання на 3 години (10 грн.);
де, х – номер пункту прокату, з якого Ви замовляєте послугу. Номер можна дізнатися на інформаційному стенді біля прокату.

Тарифи зазначено у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Пункти прокату



За матеріалами прес-служби «МТС Україна»





На правах реклами