Ми у Facebook
07.06.2014, 23:33

Віктор Матчук стане головою Рівненської ОДА?

Закономірно, що новий президент призначає нових голів обласних державних адміністрацій. Петро Порошенко склав присягу і регіони в очікуванні звільнень та призначень. А в політичних та громадських колах вже обговорюють різні кандидатури.
Досвід двох останніх президентських виборів показує, що керівник обласного штабу кандидата-переможця безпосередньо впливає на призначення голови облдержадміністрації - так, у 2005 році Рівненську ОДА очолив керівник штабу Віктора Ющенка на Рівненщині Василь Червоній, а 2010-му - Василь Берташ, який керував виборчою кампанією в області Віктора Януковича.

Тому і нині ведуться дискусії про те, хто може стати новим очільником області. Ставки нині ставлять на тих, хто працював у штабі Петра Порошенка - Олексія Муляренка та Анатолія Сидорука. Проте ніхто не відкидає того, що на сцену можуть вийти і нові чи навпаки вже добре відомі, але забуті кандидати. Так, не виключено, що хтось із рівненських нардепів може претендувати на це крісло.

Хто очолить Рівненську ОДА, якщо Президент - Порошенко?

Остання інформація, яку обговорюють рівняни у фейсбук - шанси Вітора Матчука бути новим головою Рівненської ОДА.

- Повертаюся із Києва, везу новину. Ймовірно новим губернатором Рівненщини стане Віктор Матчук. Його мають намір призначити очолити Рівненську, або Київську ОДА, - написала на своїй сторінці у фейсбук журналістка Вікторія Мамотюк.

Цей пост викликав жваве обговорення серед користувачів. Навіть голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок взяв участь у дискусії:

Oleksandr Polishchuk Я так і думав, зважаючи на те, що він ледь не очолив Київську, Рівненську йому точно віддадуть - було б бажання самого Матчука

Андрей Логащук юхху! таки ТУР в серйозній грі цікаво, чи очолить Луценко Солідарність?

Vika Shynkarenko Вже було....

Константин Хлебуш Хм. Я теж повертаюсь з Київа, алє з інформацією зовсім про інше прізвище.

Василь Поліщук Як на мене, це - найкращий варіант. Я працював при всіх головах ОДА. Кращого за Матчука не було. А як він вздрючить вміє!:-) Без крику, без принижень, спокійним, тихим голосом... Але мурахи по спині бігають дай Бог! :-))))

Сергій Рибачок Перебуваю в Києві. Інавгурація пройшла прекрасно. Інших новин не маю Вітаю усіх зі святом. Бажаю плідної дискусії))

Рівненщина: хто може очолити облдержадміністрацію?

Микола Костецький Різниці між Берташем і Матчуком немає,один одного завжди крили,проаналізуйте час керівництва Матчука,фірми Берташа завжди в шоколаді.

Svyatoslav Klichuk Не чув такого, хоч сьогодні і спілкувався

Сергій Свисталюк Матчук не очолить РОДА.





На правах реклами