Ми у Facebook
16.06.2014, 12:02

У Рівному вартість проїзду буде 3 гривні? [+Відео]

Саме це питання обговорили на громадських слуханнях, в яких взяли участь перевізники, представники громади та працівники міського управління транспорту та зв'язку.
У Рівному триває обговорення щодо вартості проїзду у маршрутних таксі. нагадаємо, що у траввні вартість проїзду підняли до 2, 50 гривень. Проте перевізники не хочуть зупинятися на такій вартості. Вони наголошують на тому, щоб вигідно працювати їм потрібно встановити тариф - 3 гривні.

- Ми знову зробили всі перерахунки вартості проїзду, з урахуванням поправок, які говорили члени Рівненського міськвиконкому, - розповідає начальник Рівненського міського управління транспорту та зв`язку Віталій Миронюк. - 97 перевізників Рівного подали свої розрахунки. Згідно з цими даними вартість проїзду у рівненських маршрутках повинна бути 3 гривні та 7 копійок.

У Рівному знову обговорять вартість проїзду

Представників громади міста на обговоренні було не так і багато. Проте всі учасники переконували, що водії маршруток у Рівному повинні спочатку змінити своє відношення до пасажирів, а потім тільки починати обговорення підняття тарифів.

ВІДЕО - Віталій Миронюк про підвищення вартості проїзду


Перевізники ж наголошують, що при збільшенні тарифу вони зможуть вчасно проводити ремонт своїх авто та покращувати якість надання послуг.

Голова "Спілки перевізників" Валентин Демчук висловив позицію перевізників





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ