Ми у Facebook
17.06.2014, 19:32

У Карпатах відкрився свій «Артек» [+Фото]

16 червня розпочав роботу Міжнародний дитячий центр «Артек-Карпати».
16 червня відбулось офіційне відкриття Міжнародного дитячого центру «Артек-Карпати», який вже з перших днів роботи претендує на звання найбільшого дитячого центру оздоровлення та відпочинку в Україні, повідомляє briz.if.ua.

Туристичний комплекс «Буковель» став базою для продовження добрих «артеківських» традицій, які вдало доповнились гуцульським колоритом та традиціями.

«Гуцульський край залишиться в серцях тих, хто тут побував назавжди, адже мальовнича природа, свіже гірське повітря, унікальна атмосфера не залишають байдужими нікого. Ось уже 5 років на базі курорту успішно діє дитячий табір «Буковель», який і став основою для «Артек-Карпати». Діти проживають в комфортабельних номерах, отримують якісне п’ятиразове харчування, мають можливість плавати в гірському озері, засмагати, активно проводити час та знайомитись з традиціями нашого краю. Такий відпочинок не лише примємний, а й корисний, адже сааме тут з малечку виховують патріотизм та прищеплюють любов до України. Я радий, що «артеківський дух», попри складну ситуацію в країні не зник, а оселився в Карпатах», – наголосив Олександр Шевченко, вітаючи дітей з відкриттям першої зміни.

Відтепер «Артек» буде в Карпатах





Під час грандіозної шоу-програми на сцені виступали танцювальні колективи та сольні виконавці з Прикарпаття, а гімн МДЦ «Артек-Карпати» заспівала відома українська співачка, «артеківка» Тоня Матвієнко.

БІЛЬШЕ ФОТО - у фотогалереї

Також на курорті відтепер поруч з прапором України та ТК «Буковель» майорить прапор «Артек-Карпати», який було урочисто піднято під час церемонії відкриття.



Після окупації Криму наша країна втратила 118 таборів

Наразі «Артек-Карпати» прийняв 156 дітей з різних куточків України. Зокрема є представники Сходу і Криму. Дітлахи з Донецька та Харкова говорять, що зустріли їх в Карпатах надзвичайно привітно та гостинно, тому всі перестороги відразу зникли. Так само як і у 10-х кримчан, що приїхали в «Артек-Карпати»







БІЛЬШЕ ФОТО - у фотогалереї

«Сьогодні ми лише відкриваємо першу зміну табору «Лісовий», а вже 22 червня відбудеться відкриття табору «Озерний», що проходитиме на березі озера і 29 червня відкриється зміна у таборі «Гірський». Більшість путівок вже розкуплено і ми активно готуємось зустрічати дітей», – розповів директор МДЦ «Артек-Карпати» Андрій Довженко.



Як відпочивають діти Рівного на пришкільних таборах

Завершилося відкриття першої зміни традиційним феєрверком та запаленням ватри. Попереду у дітей незабутній відпочинок, нові знайомства та чимало цікавого.



БІЛЬШЕ ФОТО - у фотогалереї





На правах реклами