Ми у Facebook
20.06.2014, 14:19

Коли краще їхати на Шацькі озера?

Офіційний початок сезону на Світязі - 10 червня. Рівняни вже можуть їхати відпочивати та рибалити на Шацькі озера.
Шацькі озера, і взагалі весь район позиціонують себе найперше як Шацький Національний Природний Парк, і вже потім як курортна зона, тому тут сезон починається не так як на морі, ніби потепліло і все, можна їхати, а тоді, коли закінчується нерест риб, це 10 червня.

Основа місцевого "готельного" бізнесу, це приватний сектор - будиночки і кімнати, які здають місцеві жителі. У порівнянні з минулим роком ціна за ліжкомісце зросте як мінімум на 10 грн. тобто якщо минулого року у приватному секторі брали 40 грн за ніч з людини, то в цьому році вже буде 50-60, така ж сама ситуація і на базах.

Літо-2014: на Шацьких озерах кількість відпочивальників зашкалюватиме

Саме на початку червня варто цікавитися відпочинком на Світязі, та інших озерах Шацького району.



Для сімейних людей, і для тих, хто любить спокій, краще їхати в червні, в той час вода в озері Світязь надзвичайно чиста, і має особливі лікувальні властивості, загалом відпочивальників в цей час мало, молоді немає, так як в них ще сесія. Якщо їхати в червні то і за місця можна особливо не переживати, будь-яка база чи господар вас з радістю приймуть. :-)

Рівненщина: найкращий відпочинок на Білому озері

У липні-серпні народу дуже багато, за місця потрібно домовлятися за тиждень-два до приїзду. Для молоді краще їхати на Гряду, для сімейних людей - с.Світязь, в приватний сектор.

Серпень - пора рибалок, так як дуже файно клює.



Прогноз погоди для рибалок у Рівному: червень-2014

Які ціни на відпочинок-2014 будуть у Шацьку, де краще зупинитись та які розваги чекають туристів - читайте на OGO.ua.

За матеріалами svityaz.org.ua.





На правах реклами