Ми у Facebook
19.06.2014, 13:35

Рівненщина: четверо школярів склали ЗНО з іноземної мови на найвищий бал

Цьогорічні результати ЗНО з іноземних мов в українських абітурієнтів невисокі - про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. Проте четверо школярів з Рівненщини змогли показати дуже хороші результати.
"З іноземних мов (англійської, французької, німецької, іспанської у 2014 році) з 69300 абітурієнтів, які склали тест з іноземної мови, 87 людей правильно виконали усі завдання тесту. Результат 200 балів отримали 100 абітурієнтів, при цьому 12% не подолали рубіж у 124 бали", - сказав директор Центру Ігор Лікарчук.

Рівненщина: більше 5 тис. школярів склали ЗНО з математики

Серед 84 найкращих абітурієнтів 4 - з Рівненської.

При цьому у Київській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській та Чернівецькій областях немає жодного абітурієнта, який би правильно виконав усі тестові завдання, повідомляє ВВС Україна

Рівняни складали ЗНО з російської мови

"Попереднє керівництво міністерства освіти говорило про реформу вивчення іноземних мов, запровадили вивчення іноземної мови з другого класу, другої іноземної мови - з п'ятого класу, але реформ немає. Результати, які є цього року, практично нічим не відрізняються від результатів минулих років", - заявив Ігор Лікарчук.





На правах реклами