Ми у Facebook
14.07.2014, 14:33

Волинь: У Ковелі збудували новий ринок [+Фото]

Завершено будівництво нового сільськогосподарського ринку на вулиці Ярослава Мудрого, 44 (мікрорайон другого Ковеля).
Стихійна торгівля, яка на нині має місце на перехресті вулиць Фестивальна і Богдана Хмельницького, не відповідає нормам чинного законодавства, частково розміщена на діючому колекторі зливової каналізації в охоронній зоні водопроводу і напірного каналізаційного колектора.

Міський голова Олег Кіндер доручив відповідним службам вивчити питання щодо можливості перенесення торгівлі, котра проводиться на перехресті вулиць Фестивальна і Богдана Хмельницького у більш зручне і безпечне місце. Тому з метою забезпечення місць для торгівлі у цьому мікрорайоні, відділом містобудування та архітектури було запропоновано власникам земельної ділянки по вул. Ярослава Мудрого, 44, яка надана для розміщення ринку і не використовується за цільовим призначенням, збудувати ринок.

На Сході зник волинянин, який віз другу бронежилет

Тут створені необхідні умови для торгівлі сільгосппродукцією та продукцією безпосередніх товаровиробників. Є місця для оптової торгівлі з автомобілів та роздрібної – з тимчасових споруд. На території площею понад 800 кв. м забезпечена цілодобова охорона, є автостоянка.





«Сім’я» Януковича з Волині вивозить сотні мільйонів



Усі бажаючі, в т.ч. підприємці, які торгують на перехресті вулиць Фестивальна і Богдана Хмельницького, можуть отримати місця на новому ринку.

За матеріалами: Волинська правда





На правах реклами