Ми у Facebook
19.07.2014, 09:53

На Рівненщині вимагають припинення повноважень Верховної ради

Нині політики та громадські активісти кажуть про те, що Верховна рада сьомого скликання не представляє інтереси усіх жителів України. Відтак і на Рівненщині підтримали таке звернення до парламенту.
На сесії Демидівської районної ради прийняли звернення до Верховної ради щодо припинення повноважень парламенту сьомого скликання:

- 18 липня 2014 року відбулася чергова сесія Демидівської районної ради (Рівненська обл.). На сесіі було розглянуто 17 питань повістки денної, більшість з яких відносяться до соціально-економічного розвитку Демидівщини. Обговорювалися питання про участь депутатських фракцій в організації гуманітарної допомоги воякам задіяних в АТО.

Нардеп від Рівненщини пропонує позбавляти сепаратистів українського громадянства

А 17 питанням порядку денного сесії районної ради було підтримано звернення до Верховної Ради України з вимогою вжити заходів для дострокового припинення повноважень парламенту сьомого скликання, а також вимога прийняття закону про вибори парламенту за новою виборчою системою - ПРОПОРЦІЙНОЮ СИСТЕМОЮ З ВІДКРИТИМИ СПИСКАМИ, - зазначив на своїй сторінці у фейсбук депутат Демидівської районної ради Віталій Конський.

Дане звернення депутати підтримали одноголосно.





На правах реклами