Ми у Facebook
20.07.2014, 08:00

Гороскоп на 20 липня: пізнати свою долю...

Сьогодні не варто вланувати важливих справ й даремно витрачати свої сили та нерви. Краще зайнятися собою та простором навколо себе, творчістю, улюбленим хобі. Уникайте агресивних людей, контролюйте себе.
Астрологічний прогноз: 20 липня 2014, неділя.

23 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (четверта чверть, спадає).

Несприятливий день для тих, які на сьогодні запланували важливі справи або якусь велику оборудку. Щось піде не так, на заваді успіху стануть якісь конкретні перешкоди.

Будьте обережні, тримайте себе в руках! Сьогодні відбувається перехід до наступної, четвертої фази Місяця – астрологи називають такі дні «сатанинськими».

Можливі незаплановані витрати, невдалі покупки та зірвані домовленості, конфлікти, прояви агресії. Ймовірне погіршення самопочуття, харчові розлади чи отруєння.

Уникайте суєти, будь-яких проявів легкодумства, жадібності та самовпевненості, не соромтеся звернутися по допомогу, якщо опинитеся в складної ситуації.

Без жалю звільняйтесь від всього непотрібного, у тому числі зі старими речами та відносинами.

Гороскоп на тиждень 21-27 липня

А от у навчанні, інтелектуальній діяльності, вдома, у сім`ї все сприяє спокійній та комфортній обстановці, гармонійним стосункам.

Добре займатися тим, що вимагає спокійної аналітичної роботи та терпіння, обмірковувати своє минуле, оцінювати результати своєї праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами