Ми у Facebook
21.07.2014, 07:50

Гороскоп на 21 липня: знайти опору під ногами

Не піддавайтесь емоціям та песимістичному настрою. Не кидайтесь на людей і не руйнуйте зроблене. Позитивний результат принесуть тільки спокійні, продумані слова та дії.
Астрологічний прогноз: 21 липня 2014, понеділок.

24 місячна доба. Місяць у знаку Тельця/Близнюків (четверта чверть, спадає).

Неспокійна перша половина дня. Вислів «Понеділок – день важкий» дехто згадає вже зранку, коли звичний початок робочого тижня «урізноманітнять» якісь несподівані проблеми чи перешкоди.

Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный

Тут краще не дратуватися й не бігти стрімголов вперед. Дійте повільно, але точно. Якщо треба, зупиніться, займіть глуху оборону, зміцніть свої позиції.

Контролюйте свою потужну енергію та фізичну силу. Навіщо псувати особисті й ділові стосунки тільки тому, що у вас не той настрій? Тільки спокійні, продумані слова, дії за чітким планом, поради бувалих людей і досвідчених фахівців допоможуть уникнути душевних та побутових травм.

Гороскоп на тиждень 21 - 27 липня

Добре проявляти фантазію, займатися творчістю та дітьми, робити необхідні покупки, спілкуватися з батьками, старшими родичами та особами протилежної статі.

Увага! Будь-яку серйозну інформацію треба перевіряти, але краще це робити непомітно. А раптом все правда, а ви образите людей своєю агресивною недовірою?

Друга половина дня та вечір більш позитивні, тож можна потішитися отриманими результатами від своєї важкої праці. Тепер можна переключитися й на особисте життя і улюблений відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами