Ми у Facebook
21.07.2014, 10:06

Рівненська Жіноча сотня вирушить на сесію з вилами

Рівненська Жіноча сотня хоче прийти на сесію Корнинської сільради з вилами. Тим самим жінки хочуть виразити протест так проти голови сільради.
Таке повідомлення розмістили у групі "Жіноча сотня" у соціальній мережі Вконтакті:


21 липня о 10:00, відбудеться сесія Корнинської сільської ради. Будемо вимагати відмінення рішення попередньої скандальної сесії на якій голова з допомогою депутатів "дєрєбанили" для себе землю. Усім бажаючим вхід з вилами та граблями... Будемо очищати від корупції владу.

Як у Рівному набирають першокласників


P.S. Голова Корнинської сільради написала заяву на звільнення, надіючись уникнути відповідальності за усі свої протиправні дії. Нагадаю, вище зазначена особа розпродала дуже багато державного майна, серед якого є дитячий садок (на сьогоднішній день близько 300 дітей дошкільнят сидить вдома), а також гуртожиток, який мав бути переобладнаний під школу, оскільки дітей шкільного віку дуже багато і вони навчаються у три зміни (уроки у 5 класу закінчуються близько 20год.) І це лише 2 випадки з багатьох інших... Такі знахабнілі посадові особи мають сидіти за ґратами, а не ніжитись десь на сонечку.





На правах реклами