Ми у Facebook
21.07.2014, 13:36

Шестеро гравців "Шахтаря" відмовляються повертатися в Україну

Шестеро футболістів донецького "Шахтаря" не полетіли з командою до Львова, де у вівторок "гірники" зіграють матч за Суперкубок України проти "Динамо".

Це аргентинець Факундо Феррейра та п'ять бразильців - Алекс Тейшейра, Дуглас Коста, Фред, Дентіньо та Ісмаїлі. Після суботнього матчу з ліонським "Олімпіком" футболісти відправилися в готель, а вночі покинули команду. Про це повідомляє ТСН

Начебто, гравці бояться повертатися в Україну. Хоча "Шахтар" базуватиметься не в Донецьку, а у Харкові. Однак за словами керманича "гірників" Мірчі Луческу, футболістів спровокував скандально відомий агент Кіа Жоорабхян.

Завтра, 22 липня, відбудеться гра за суперкубок України

"Це не бажання гравців, це "робота" агентів. За кілька годин до початку матчу з "Олімпіком" об'явився Кіа. А після гри, о 2 години ночі, він забрав наших гравців. Дуже талановитих - Тейшейру, Дугласа, Фреда. Інші не так важливі. Він хотів зробити те ж саме з Адріано, Ілсіньо, Марлосом, Тайсоном. Але вони відмовилися. Його мета - зробити футболістів вільними агентами, щоб заробити грошей. Це неправильно. Це алібі. Він хоче використати ситуацію в країні і взяти гравців безкоштовно. Але у них є контракти. У Феррейри інший агент. Але він теж хоче скористатися ситуацією. Хоча я говорив: "Ми будемо тренуватися і грати в Харкові. У Донецьк повернемося, коли там все налагодиться", - пояснив Луческу в інтерв'ю "Сегодня".

Якщо ж футболісти не повернуться в команду найближчим часом, то "Шахтар" покарає гравців штрафними санкціями. Додамо, що нема в команді і найдорожчого гравця Бернарда.





На правах реклами