Ми у Facebook
22.07.2014, 09:50

Футбол: Уже сьогодні відбудеться гра за суперкубок України

22 липня о 21:00 на стадіоні «Арена Львів» розпочнеться матч за Інтер Суперкубок України між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Динамо» (Київ).
Це буде перший матч нового сезону 2014-2015 років в чемпіонаті України. На кону в матчі стоїть не тільки кубок, а й грошовий приз в 1 млн гривень.


Суперкубок України
— одноматчевий турнір, який проводиться Об'єднанням професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» та у якому грають володар кубка України і чемпіон попереднього сезону. У випадку, якщо кубок і чемпіонат виграла одна команда, то в Суперкубку грають чемпіон і фіналіст кубка.

Рівне: місцеві спортсмени їдуть на Чемпіонат Світу з легкої атлетики

Розігрується з 2004 року, у першому турнірі брали участь переможці чемпіонату і Кубка сезону 2003–2004 років.

Як інформує прес-служба ЛМР,
дирекція стадіону застерігає, що у зв’язку із посиленими заходами безпеки на територію «Арени Львів» заборонено заносити великі парасолі-тростинки та будь-які напої у скляній, пластиковій чи металевій тарі, а також будь-які спиртні напої. Заборонено вхід у нетверезому стані.

Щодо вартості квитків на матч, то це від 50 до 300 грн, залежно від сектора стадіону. Проте є можливість придбати квитки з доступом до ресторану стадіону. Вартість страв та напоїв, а також одна автоперепустка на два квитки входять до вартості квитка: 600-700 грн.








На правах реклами