Ми у Facebook
24.07.2014, 08:35

Гороскоп на 24 липня: робота над собою

Сьогодні добре подорожувати й пізнавати світ зсередини, робити водні процедури та вологе прибирання, садити квіти, віддавати борги та робити важливі відкриття.
Астрологічний прогноз: 24 липня 2014, четвер.

27 місячна доба. Місяць у знаку Рака (четверта чверть, спадає).

Сприятливий день для будь-якої роботи, а особливо над собою.

Добре займатися самоосвітою, самоорганізацією, самовдосконаленням, аналізувати й оцінювати свої сильні та слабкі сторони, зважувати свої можливості.

Якщо хочете щось кардинально поліпшити у своєму життєвому просторі або просто заспокоїтися – придумайте собі якусь високу, благородну мету або прибуткову справу, яка поліпшить добробут усієї сім`ї . Складіть план змін, необхідних кроків та фінансових коштів, які потрібні для вашого щастя.

Вдома і на роботі можливі дрібні непорозуміння, суперечки, образи. Але все зрештою перемелеться )

Прислухайтесь до інтуїції – сьогодні вона не підведе. Важлива також і підтримка близької людини. Завдяки цьому багато хто знайде несподіваний і досить простий вихід з важкої ситуації, яка довго не давала спокійно спати.

Гороскоп на тиждень 21 - 27 липня

Сьогодні добре вирушати на відпочинок до моря, робити вологе прибирання, прати білизну, приймати цілющі водні процедури. А ще – садити квіти та віддавати борги.

Навіть якщо не все вдасться, ввечері ви зовсім не засмутитесь – адже ви так старались і зробили все, що залежало саме від вас!..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами