Ми у Facebook
28.07.2014, 07:32

Вітаємо Володимирів з Днем ангела!

28 липня - князя Київського Володимира Святославовича (Святого Володимира Великого). Саме в цей день з 2008 року в Україні почали відзначати і День Хрещення Київської Русі-України.
Князь Володимир був внуком святої рівноапостольної княгині Ольги, день пам’яті якої відзначають кількома днями раніше, 24 липня.

Князь Володимир не тільки сам навернувся до християнства, а й посприяв тому, що християнство стало державною релігією Київської Русі. У зв’язку з цим 28 липня в Україні відзначається державне свято — День Хрещення Київської Русі.



Це ім'я має слов'янське походження, складається із двох корінь: "влад" (володіти) і "мир", тобто ім'я може мати сенс - "володіючий світом".

Володимир з дитинства проявляє допитливість і прагне перевірити свої знання на практиці. Він схильний до ризику й навіть до авантюр. Прагне в компанії однолітків зайняти провідне положення. Прислухається до порад батьків.

Привітання з днем ангела: вірші та смс

У навчанні найкраще йому даються технічні науки, але ставку у своєму просуванні по службовим сходам Володимир у першу чергу робить на суспільну діяльність.

У побуті Володимир особливо цінує комфорт. Він любить гарні меблі, дорогий порцеляновий посуд, килими, картини. Прагне до ідеальної чистоти й порядку, тому є противником утримання в будинку кішок, собак і всякої іншої живності.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ