Ми у Facebook
29.07.2014, 08:16

В Україні прогнозують спеку до +38

До кінця липня і на початку серпня на території України очікується спекотна погода. У зв'язку з цим на Поліссі відзначається найвищий, п’ятий, клас пожежної небезпеки.
Про це повідомив під час брифінгу 28 липня заступник директора Українського гідрометцентру Анатолій Прокопенко, передає Урядовий портал.

Прогноз кльову для рибалок у Рівному: липень-2014

«До кінця липня і на початку серпня погоду визначатиме область підвищеного атмосферного тиску, завдяки впливу антициклону з півночі та північного сходу. 28-31 липня переважно без опадів. Лише в Карпатському регіоні в окремі дні можливий короткочасний дощ, гроза. На всій території України утримається спекотна погода. Денна температура буде становити +30…+36°С, на Прикарпатті +23…+28°С. 1-4 серпня в Україні без опадів, +31…+37°С практично на всій території країни. 5-10 серпня подекуди очікуються короткочасні дощі. Більше їх буде в західному регіоні. Температура повітря сягатиме +29…+35°С, на півдні +36…+38°С. Вночі також температури будуть високі, переважно +17…+22°С, на узбережжях морів до +25°С», – розповів Анатолій Прокопенко.

Погода у Рівному на тиждень 28 липня - 3 серпня

Також він наголосив, що на сьогодні максимальні температури повітря становлять +27…+32°С, у південних областях та в Криму +32…+36°С. Найвищий, п’ятий, клас пожежної небезпеки нині відзначається у південно-східних областях, а також місцями на Поліссі.

ТОП-5 самых полезных лечебных растений в летнюю жару

На решті території він сягає 2-3 класу. Найближчими днями, враховуючи прогноз погоди, очікується значне зростання показника пожежної небезпеки практично на всій території країни.

Відпочинок на Шацьких озерах: як знайти житло, ціни та розваги





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ