Ми у Facebook
28.07.2014, 14:21

Оприлюднили дані «чорних скриньок» з «Boeing 777»

Причиною аварії Boeing 777 стала "масова вибухова декомпресія" внаслідок численних осколкових уражень від ракетного вибуху.
Експерти комісії з вивчення причин авіакатастрофи Боїнга-777 повідомили, що дані із бортових самописців вказують на те, що причиною руйнування і падіння літака стала “масова вибухова декомпресія” внаслідок численних осколкових уражень від ракетного вибуху. Про це повідомили в Інформаційно-аналітичному центрі РНБО, передає УНН.

Ответственность за трагедию с Boeing-777 лежит на Кремле и Путине – международный эксперт

"Учора група міжнародних експертів і співробітників ОБСЄ була недопущена терористами до місця аварії малайзійського Боїнга-777 в районі Шахтарська Донецької області. Українська армія впритул наблизилася до місця аварії, але активних бойових дій у цьому районі не проводить.
У комюніке Європейського поліцейського бюро висловлено сподівання на якнайшвидше покращення умов роботи слідчих на місці аварії малайзійського лайнера в Україні, а також констатовано, що район катастрофи досі не розглядався терористами, які поки що контролюють цей район, як місце злочину", - зазначили у РНБО.

Фото та відео з місця падіння літака Амстердам - Куала-Лумпур [Фото+Відео]

Як відомо, 17 липня на Донеччині було знищено літак “Боїнг-777” "Малазійських авіаліній", який летів з Амстердама в Куала-Лумпур. На борту лайнера знаходилися 298 чоловік, у тому числі 15 членів екіпажу.
Також нагадаємо, представник США в ООН С.Павер заявила, що літак був збитий ракетою "земля-повітря", але українські ППО не залучалися. Пізніше посол США в Україні Дж.Пайєт зазначив, що "Boeing-777" збили з підконтрольної сепаратистам території.

Вашингтон назвав Путіна винним у трагедії з «Боїнгом»





На правах реклами