Ми у Facebook
28.07.2014, 22:43

Новини з фронту: Оперативна інформація від рівненського ОК «Північ» із зони АТО

У ніч з 27 на 28 липня, в зоні відповідальності військ оперативного командування «Північ», декілька разів поспіль проведено обстріли. Зокрема по аеропорту Луганськ з установок БМ-21 «Град». Терористи також здійснили мінометний обстріл блокпосту поблизу Андріївки.
Як повідомляє прес-центр управління оперативного командування «Північ», під час убивств мирного населення терористи використовують державну символіку України, намагаються не допустити акцій спротиву зі сторони місцевого населення.

У відповідь командирами всіх рівнів оперативного командування «Північ» проводиться низка заходів з контрпропаганди. Зокрема для особового складу проводяться оперативні інформування щодо ситуації, яка склалася в районах зосередження та завдання підрозділам щодо подальших дій.

Бійців рівненського «Правого сектора» приєднають до «Горині»?

Також робота проводиться і серед місцевого населення. Головне завдання військових - не допустити антидержавних настроїв, вплинути на розуміння мешканців кожного населеного пункту питань збереження територіальної цілісності та недоторканості України, особистої відповідальності за наступний крок до перемоги над ворогом.





На правах реклами