Ми у Facebook
29.07.2014, 17:08

На Рівненщині брат ледве не вбив брата

Під час сварки, страший брат ударив кухонним ножем меншого, в наслідок чого той ледь не загинув.

Двоє братів тієї ночі у себе вдома разом випивали. Згодом почали сваритися. Обопільні звинувачення в неробстві один одного, переросли в бійку, під час якої старший Сергій наніс удар кухонним ножем у живіт з лівої сторони меншому брату Якову. Останнього доставили в центральну районну лікарню м. Дубровиці для надання невідкладної медичної допомоги.

Кузнецовськ: 5-річна дівчинка впала з п'ятого поверху і вижила


Трагедія розігралася вночі 28 липня в с. Сварицевичі Дубровицького району. 39–річний Яков та його брат 51–річний Сергій проживали спільно зі своєю старенькою 86–річною матір’ю. Чоловіки не мали родин, час від часу їздили до однієї із країн СНД на заробітки, а у «вільний від роботи час»… випивали.

Так було і того злощасного дня. В результаті конфлікту, після розпиття оковитої, Сергій поранив Якова. Чоловіка доставили «швидкою» до реанімації. З місця події вилучено речові докази. Наразі в міліції вже мають висновок експертизи, відповідно до якої вищевказані тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень, як небезпечні для життя в момент їх заподіяння.

Водій мотоцикла та його пасажир потрапили в ДТП

– Відомості даної події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця), – коментує начальник Дубровицького РВ Сергій Родзін. – Триває досудове розслідування.





На правах реклами