Ми у Facebook
30.07.2014, 12:59

Викрадений у Рівному автомобіль знайшли у Дубні

За декілька годин після отримання повідомлення про скоєння незаконного заволодіння автомобілем "Тойота Ленд Крузер" інспектори ВДАІ з обслуговування міста Дубно та Дубенського району знайшли його в місті Дубно.
29 липня поточного року зі служби 102 надійшло повідомлення від жителя Рівного про те, що о 14 годині з боксу СТО по вулиці Соборній, було викрадено автомобіль марки "Тойота Ленд Крузер" 1992 року випуску, темно-сірого кольору.

Після отримання вказаного повідомлення з числа працівників Державтоінспекції були створені пошукові групи для розшуку даного автомобіля.



Під час будівництва шкіл на Рівненщині посадовці розтратили 210 тисяч гривень

Близько 16 години працівниками ВДАІ з обслуговування м. Дубно було виявлено вище вказаний автомобіль в одному із помешкань жителя міста Дубно.

- В ході проведення оперативно-розшукових заходів була отримана інформація, що викрадений автомобіль ймовірно знаходиться в місті Дубно. Нами було опитано місцевих жителів. Згодом ми знайшли вказаний автомобіль. На місце події відразу було викликано слідчо-оперативну групу. По факту викрадення автомобіля ведеться слідство – повідомив старший інспектор ВДАІ з обслуговування м. Дубно та Дубенського району старший лейтенант міліції Дмитро Стернік.

На Рівненщині брат ледве не вбив брата

Згодом була отримана додаткова інформація про особу, яка змогла вчинити даний злочин. Затримано громадянина 1982 р.н., жителя Рівного, який обґрунтовано підозрюється у скоєні даного злочину.

По факту викрадення автомобіля ведеться слідство.





На правах реклами