Ми у Facebook
30.07.2014, 19:46

«Ранкова кава»: «Набережний квартал» єднає Україну

У програмі "Ранкова кава", ми відвідуємо підприємства, які є лідерами в своїх галузях і мають що показати споживачеві. Нині у "Ранковій каві" ми розпочинаємо знайомити рівнян із підприємством, яке зламало стереотипи на ринку будівництва у Рівному.
Багато хто звик, що житлова новобудова у нашому місті - це довго і дорого. Житлово-будівельний кооператив "Набережний квартал" менш ніж за рік довів рівнянам, що якісне житло за доступними цінами - це реальність, яка постає просто на наших очах. Отож, у першій програмі "Ранкова кава" із циклу "Набережний квартал єднає Україну" ми розпочинаємо знайомство із будівельною сенсацією Рівного зсередини, адже недарма кажуть, що краще один раз побачити, аніж сто разів почути!

Менше ніж за рік на розі вулиць Чорновола і Степана Бандери у Рівному постали дві секції десятиповерхового житлового будинку, а нині активно будується третя. Коли ми завітали на будівельний майданчик "Набережного кварталу", тут кипіла робота над перекриттям четвертого поверху.

«Ранкова кава»: гість — ректор РДГУ Руслан Постоловський [+Відео]

- Саме зараз, на наших очах, будівельники утеплюють стіни мінеральною ватою, - пояснює наш гід на будівельному майданчику, представник "Набережного кварталу" Оксана. - Мінеральна вата сьогодні - це найпопулярніший матеріал для утеплення. Виготовляється вона з базальту.




Переглянути відеозапис програми


До слова, наша область, а саме Костопільський район, якраз славиться величезними покладами базальту. Де тільки його не використовують - від будівництва доріг до космонавтики. При спорудженні житлових будинків це багатство Рівненщини також стає незамінним. Адже унікальні переваги мінеральної вати, яка виготовляється з базальту, - це висока тепло- та звукоізоляція, вологостійкість і негорючість.

- "Набережний квартал" будує якісно, надійно та безпечно, - резюмують представники будівельної компанії. І, ознайомившись із унікальними властивостями мінеральної вати, знаходиш цьому чергове беззаперечне підтвердження. Адже у помешканнях, утеплених з її допомогою, буде тепло і затишно, а ззовні будинок виглядає довершено завдяки тому, що мінеральну вату, що вкладається поверх несучої стіни, згодом закривають шаром лицьової цегли. Саме тому фасад будинку "Набережного кварталу" виглядає таким привабливим зовні, і, що ще більш важливо, він виглядатиме таким упродовж десятиліть завдяки довговічності і естетичності цього матеріалу.
- Для міцності конструкцій через два ряди цегляної кладки вкладається армосітка, - продовжує відкривати секрети будівництва моя співрозмовниця. - Так само, як і армосітка, стійкості та міцності будинку додає армопояс, який вкладається через кожні три поверхи.

Програма "Ранкова кава": гість - директор Рівненського медколеджу Ростислав Сабадишин

Наочно переконавшись у надійності будівництва, прямуємо в одну з квартир, де нині вже проходить стартовий ремонт. Його, як і ремонт під ключ, можна замовити тут само на місці - у відділі додаткових послуг "Набережного кварталу". У помешканні, до якого ми завітали, будівельники якраз виконували розводку опалення, водопостачання і водовідведення, яку замовили власники квартири.

- Також тут уже виконано шпаклювання стін і стелі, - пояснює Оксана. - Загалом, придбавши житло у "Набережному кварталі", його власники мають можливість спланувати його облаштування на свій смак, а ми їм у цьому допомагаємо, адже у відділі додаткових послуг допоможуть втілити найрізноманітніші побажання майбутніх мешканців.

А я тим часом не могла не замилуватись надзвичайно гарним краєвидом із панорамних вікон новобудови - щасливі власники помешкань матимуть змогу милуватися міським парком культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Улітку вони дихатимуть цими зеленими легенями нашого міста, лишень відкривши вікно, а взимку насолоджуватимуться панорамою засніженого парку в затишній атмосфері теплої квартири, адже, як ми вже розповіли, помешкання тут утеплюються за останнім словом будівельної науки і практики.

Переглянути відеозапис програми


...Затишний зсередини і довершений зовні - таким ми побачили красень-будинок від "Набережного кварталу", який уже зовсім скоро гостинно прийме перших новоселів. Але на цьому наше знайомство із будівельною сенсацією Рівного не закінчується - у наступних випусках ми розповімо вам іще більше секретів цієї чудової новобудови. А згодом - завітаємо і на інший будівельний майданчик, де також кипить злагоджена робота будівничих нової країни, країни, яку єднає "Набережний квартал". Як саме єднає? Про це також поговоримо згодом, адже найцікавіше - попереду, в нашій "Ранковій каві"! До зустрічі на будівельному майданчику!






На правах реклами