Ми у Facebook
31.07.2014, 10:06

Яскравий відпочинок у Рівному: кафе "Венера" [+Фото]

Кожен із нас часто стикається з проблемою, де б краще відсвяткувати ювілей, день народження чи просто провести гарно час із друзями. Хочеться і затишної атмосфери, і гарного інтер’єру, і, звичайно, смачного меню.
Місце, яке поєднало у собі всі важливі елементи якісного та комфортного відпочинку, - це кафе "Венера". Заклад, у якому ви можете відпочити від спекотного сонця, розважитися і скуштуєте смачні страви української кухні.



Точки та паролі WI-FI у Рівному

Інтер’єр закладу оформлено у класичному стилі: дерев’яні лави і столи вкриті білими скатертинами, стіни пастельних відтінків, оздоблені під натуральний камінь, з ліхтариками і дзеркалами.

- У нас ви можете весело провести час у компанії друзів за келихом холодного пива і переглядом футбольних матчів, посидіти у родинному колі чи просто випити каву, насолоджуючись спілкуванням з коханою людиною, - розповідає директор закладу Тетяна Якименко.



У кафе "Венера" ви можете відсвяткувати корпоративи, ювілеї чи будь-які сімейні свята. До ваших послуг простора зала, розрахована на 70 осіб, а також банкетка на 20 осіб. Гостей розважатиме жива музика.




Де цього року відпочиватимуть українці?

Для тих, хто полюбляє поласувати смачненьким на свіжому повітрі, відкритий літній майданчик, обладнаний зручними стільцями, великими столиками і затишним накриттям. Якщо ви хочете чогось особливого, скуштуйте вишукані страви, приготовані на мангалі. А для активних та мобільних — вільний доступ до Wi-Fi.



Як відновити сім-карту




Найкращий відпочинок, смачні страви, приємна атмосфера і жива музика — це все ви отримаєте у чудовому закладі “Венера”.


Знаходиться кафе "Венера" за адресою м. Рівне, вул. Студентська, 3

Тел. (093) 383-39-91
(096) 353-10-67





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ