Ми у Facebook
31.07.2014, 08:15

Рівнянин разом із гуртом DZIDZIO подарував військовим два тепловізори

Рівненський громадський діяч Роман Яворський, який організовує концерти відомого вітчизняного гурту DZIDZIO, разом із музикантами за частину виручених від продажу квитків коштів придбали для українських військових тепловізори й передали їх в зону АТО.
«Улюбленець молоді україномовний гурт DZIDZIO взимку та навесні у час буремних революційних подій проїхався майже 20-ма містами України із всеукраїнським туром єднання на підтримку української мови, патріотичного духу громадян. Влітку хлопці продовжили свій вояж концертами на стадіонах країни. А днями ми вирішили зробити свій невеличкий внесок на підтримку й наших військових, які боронять територіальну цілісність держави на сході країни», - розповів Роман Яворський.

Медики з Рівного поїхали у зону АТО

Загалом DZIDZIO передали військовим з 24-ї механізованої бригади два тепловізори, 100 футболок та прапор України.

Чи потрапляють під мобілізацію віруючі?

«Сьогодні українці повинні нагадати солдатам, що ті не одні, що за наших вояк тримає кулаки вся Україна. Українська армія ціною власного здоров'я, а подекуди й життя, захищає кожного з нас. Тож кожен патріот зобов’язаний підтримати наших захисників», - резюмував Роман Яворський.





На правах реклами