Ми у Facebook
31.07.2014, 11:28

Жителів просять повідомляти про всі можливі випадки сепаратизму

Зараз уся країна хнаходиться у стані підвищеної готовності. Так, у Києві кілька разів повідомляли про замінування будівель. Жителів Рівненщини також просять долучатися до співпраці з Службою безпеки України та повідомляти про всі можливі прояви сепаратизму.
Управління СБ України в Рівненській області звертається до мешканців регіону з проханням бути пильними та терміново повідомляти за телефонами (0362) 22-43-43 (чергова служба УСБУ в Рівненській області, м. Рівне, вул. Відінська, 4) або тел. 102 (чергова служба УМВСУ в Рівненській області) інформацію щодо загроз національній державності, територіальній цілісності, терористичної та диверсійної діяльності, а також інші важливі дані.

Під час будівництва шкіл на Рівненщині посадовці розтратили 210 тисяч гривень

При цьому, особливу увагу слід звертати на:
- перебування на території населеного пункту осіб, які погано орієнтуються на місцевості, не правильно вживають географічні назви, виявляють інтерес до особливо важливих об’єктів промисловості, об’єктів життєзабезпечення регіону, транспортної інфраструктури, енергетики та з масовим перебуванням людей, а також військових частин;

- встановлення осіб, які поширюють матеріали сепаратистського змісту;

- встановлення осіб, які вербують з числа жителів регіону для участі в бойових діях на Сході України на боці терористичних організацій т. зв. «ДНР» та «ЛНР»;

- встановлення осіб, які мають у незаконному володіння зброю, вибухівку та інші засоби ураження, займаються незаконною торгівлею чи контрабандою вказаних засобів.





На правах реклами