Ми у Facebook
31.07.2014, 11:42

Нардепи сьогодні проводять закрите засідання ВР

Верховна Рада підтримала проведення закритого пленарного засідання.
За відповідний проект постанови №4400а проголосувало 239 нардепів, передає УНН.

Як пояснив голова Верховної Ради Олександр Турчинов, засідання слід провести у закритому режимі, оскільки планується обговорювати питання, які містять елементи державної таємниці, зокрема доповідь міністра оборони та начальника Генштабу стосовно ситуації на Сході України.

Нагадаємо, 25 липня у прес-службі АП повідомляли, що планується, що позачергове засідання відбуватиметься частково у закритому режимі, де буде обговорено низку питань, пов’язаних з розслідуванням причин катастрофи літака “Малайзійських авіаліній” МН17, зокрема, Угода про використання Цивільних поліцейських сил.

Президент, Голова Верховної Ради, Прем’єр-міністр разом з керівниками фракцій парламенту дійшли згоди щодо невідкладного повернення до розгляду законопроектів "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" та "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України". Депутати також мають намір розглянути питання вотуму довіри до Прем’єр-міністра.

Вибори до Верховної Ради України: Електоральнi настрої населення

Нагадаємо, у ході планової наради у п'ятницю Президент України Петро Порошенко, Голова Верховної Ради Олександр Турчинов та Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк разом з керівниками фракцій обговорили схему взаємодії гілок влади в умовах відсутності коаліції у парламенті.

Усі керівники фракцій, присутні на нараді, ухвалили спільне рішення про проведення в четвер, 31 липня, позачергового пленарного засідання Верховної Ради.

Арсеній Яценюк подав у відставку

Як передає УНН, посилаючись на поінформоване джерело, сьогодні у ВР може з'явитися нова коаліція, до якої може увійти 235 народних обранців, серед яких - депутати "Батьківщини", низка депутатів від Партії регіонів та Комуністичної партії, а також мажоритарники.
Серед інших питань, внесених до порядку денного, парламент має розглянути і заяву Арсенія Яценюка про відставку з посади прем'єр-міністра.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ