Ми у Facebook
31.07.2014, 15:55

Як на Рівненщині працюють з переселенцями

Щодня до 11 години управління Головного управління праці та соціального захисту населення Рівненської ОДА подають інформацію про кількість зареєстованих на Рівненщині переселенців з Криму, Донеччини та Луганщини.
Процес прийому переселенців відбувається таким чином, що люди з Криму, Луганщини та Донеччини приїжджають на Рівненщину. Потім вони звертаються до органів державної влади, де у міграційній та службі соцзахисту відбувається реєстрація вимушених переселенців.

Жителі Рівненщини збирають на народний безпілотник

- Тимчасова реєстрація переселенців відбувається в міграційній службі. Це потрібно для того, щоб знати скільки їх проживає на території області. Є ті, хто відмовляються від реєстрації, але ми їм рекомендуємо все ж проходити процес реєстрації, - розповідає заступник начальника центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат Головного управління праці та соціального захисту населення ОДА Тетяна Сладковська. - Далі відбувається безпосереднє розселення людей. "Перевалочним" пунктом для біженців можуть бути гуртожитки навчальних закладів.

Станом на 31 липня на Рівненщині проживають 743 переселенці зі сходу та Криму.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ