Ми у Facebook
01.08.2014, 08:00

Гороскоп на 1 серпня: не все гладко

В основному позитивний кінець робочого тижня, але у стосунках, новинах, цифрах і технічних питаннях можуть бути непорозуміння.
Астрологічний прогноз: 1 серпня 2014, п’ятниця.

6/7 місячна доба. Місяць у знаку Терезів (перша чверть, росте).

П'ятниця подарує чергову порцію гарного настрою. Перед нами можуть відкритися нові можливості. Доля дає шанс.

Але не будьте надто оптимістичні й розслаблені. На шляху до успіху можуть постати якісь перешкоди, а також власні слабкість, безвідповідальність, неуважність, лінощі та бажання перекласти власні проблеми на плечі ближніх…

Перша половина дня, яка продовжує настрої та тенденції вчорашнього четверга, вдала, і може багатьох ввести в оману. Але потім буде не все гладко.

Наштовхнувшись на першу перешкоду, затримку чи повний застій у справах близько полудня, не нервуйте, не сваріться. Постарайтеся зайнятися тим, що у вас виходить найкраще і все-таки зосередитись на термінових справах, які треба залагодити до вихідних.

Добре піде планування, активна творча діяльність, фізична робота, заняття спортом. Але постарайтесь не давати порожніх обіцянок. І відкладіть на потім будь-які справи, які вимагають максимальної точності та уважності.

Гороскоп на тиждень 28 липня - 3 серпня

Покупки можуть виявитися аж надто дивними й добряче спустошити гаманець чи кредитну картку.

Вечір принесе незабутні враження від культурного відпочинку та романтичного спілкування. Але не вплутуйтесь у суперечки – можна зайти аж надто далеко…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на август 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами