Ми у Facebook
01.08.2014, 14:34

У Луцьку розпочався фестиваль «Бандерштат»

З 1 по 3 серпня у Луцьку, на місцевому іподромі, триватиме Всеукраїнський фестиваль українського опору “Бандерштат перезавантаження України”. Гостей фестивалю розважатимуть гурти “Скрябін”, “Мотор’ролла”, “Кому вниз”, “Бувє”, “Фіолет”, “Роллікс”, “Веремій”.

Епіцентром «Бандерштату» стане луцький іподром, поряд з яким буде розташовуватися парковка для автомобілів. Ще одним важливим об'єктом стане наметове містечко, яке розгорнеться з північно-східної сторони від іподрому. Глядачів, які будуть під час фестивалю жити в місті, а не в наметах, до 01.00 ночі будуть розвозити по п'яти різних маршрутах спеціальні фестивальні автобуси, пише zaxid.net

Рівненський гурт візьме участь у благодійному концерті на підтримку батальйону "Азов"


«Бандерштат», який триватиме з 1 по 3 серпня, включає в себе музичну, літературну та арт-програму. На двох концертних сценах (великий і акустичної) фестивалю за три дні виступлять близько півсотні виконавців. Серед хедлайнерів – українські гурти «Мотор'ролла», «Кому вниз», «Скрябін», а також ірландська Сruachan. На фестивалі відбудеться концертній дебют нового проекту Олександра Положинського «Був'є».

В інтернеті діє близько десятка українських соціальних мереж


Також організатори повідомили, що фестиваль відвідає активіст Четвертої сотні Самооборони Майдану, організатор окремого Козацького батальйону добровольців Михайло Гаврилюк, який зустрінеться із бандерштатівцями на гутірковій сцені фестивалю.





На правах реклами