Ми у Facebook
09.08.2014, 12:16

9 серпня на Рівненщині розпочинається сезон полювання

З 18-ої години 9 серпня розпочнеться цьогорічний сезон полювання на пернату дичину. Для мисливців - це прекрасна пора відпочинку та нових вражень. Водночас усіх мисливців просять бути дуже уважними та обережними.
- На Рівненщині сезон полювання розпочнеться 9 серпня о 18 годині. Причин для затримки відкриття сезону полювання на пернату дичину немає, - повідомляють в Рівненському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. - Полювання дозволено не по всіх угіддях, є спеціальні закриті території.

На замітку рівненським рибалкам: сигналізатор покльовки своїми руками

Також в обласному управлінні лісового та мисливського господарства нагадують усім мисливцям про важливість дотримання правил пожежної та особистої безпеки під час полювання.



На замітку рівненським рибалкам: сигналізатор покльовки своїми руками

Полювання здійснюється на норця великого, качок (крім гоголя, черні білоокої та червонодзьобої, савки, огара, галагаза, гаги звичайної, лутка, крехів, нерозня, широконіски, шилохвості), лиску, курочку водяну, пастушків, куликів (крім кулика-сороки, баранця великого ходуличника, шилодзьобки, кроншнепів, чайки, лежня, дерихвостів, поручайника, крем’яшника, чорниша, перевізника, фіфі, зуйків морського, малого, великодзьобого, галстучника), голубів (крім голуба-синяка).

Крім того, полювати можна лише в суботу та неділю. Власники мисливських собак лягавих порід і спанієлів з жовтня можуть полювати ще й у середу за окремими відстрілочними карточками.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ