Ми у Facebook
13.08.2014, 14:20

Росія раптово змінила курс конвою до України [+Фото]

Гуманітарна "допомога" з Росії направлена ​​в Україну в обхід Харківській області.
Про це розповіли в Харківській ОДА, передає Укрінформ.

"Гуманітарна" допомога" з Росії, як щойно стало відомо, буде доставлена ​​в Україну в обхід пунктів пропуску на території Харківської області. Поки що невідомо, як саме пройде маршрут "гуманітарного конвою", - зазначили в прес-службі.

За неофіційними даними, "гуманітарка" буде направлена ​​через Ростовську область.

Російський "гуманітарний конвой" вирушив до України

Раніше повідомлялося, що російська "допомога" зайде в Україну через прикордонний пункт Плетнівка у Вовчанському районі Харківської області.

Передбачається, що "допомогу" перевантажать в українські машини і далі вона має прямувати як вантаж Червоного Хреста.

Як заявляв голова Харківської ОДА Ігор Балута, "питання про конвой, що супроводжує КамАЗи з РФ із гуманітарним вантажем, відпадає саме собою".

Тим часом міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що так званий «гуманітарний конвой» Російської Федерації не допустять на територію Харківської області. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає УНН.

«Ніякий путінський «гуманітарний конвой» не буде пропущений через територію Харківської області. Провокація цинічного агресора на нашій території недопустима», - написав глава МВС, додавши, що це офіційна позиція.

Від себе Аваков порекомендував Володимиру Путіну використати цю «гуманітарну допомогу» в інших цілях: «Від себе. Нехай ці 30 тонн солі, що Путін везе у складі «гуманітарної допомоги», - насипле собі на …», - пише міністр.















Фото: www.echo.msk.ru





На правах реклами